Για την τηλεοπτική της επιστροφή καθώς και για τις αλλαγές που παρατηρεί σήμερα στην τηλεόραση μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δάφνη Μπόκοτα στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής.
«½Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που επέστρεψα και αισθάνομαι ότι το πιάνω από εκεί που το άφησα. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει δραματικά η τηλεόραση. Έχει ξεχειλώσει, λίγο, το θέμα ψυχαγωγία γιατί πια ψυχαγωγία δεν είναι το να τσακωνόμαστε, το να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον, να πετάμε μπηχτές ή να κάνουμε show off» υπογράμμισε αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία πρόσθεσε: «Η ψυχαγωγία είναι άλλο πράγμα στην τηλεόραση. Αυτό μας έχει λείψει λίγο. Πιστεύω, λοιπόν, ότι και η “Super Κατερίνα” κινείται πάρα πολύ προς την ψυχαγωγική κατεύθυνση και με τον σωστό τρόπο. Αισθάνομαι κι εγώ ότι ανήκω εκεί, γιατί στο άλλο δεν ανήκω.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιστεύω ότι οι καβγάδες και οι τσακωμοί κάποια εποχή, όταν άρχισαν να πρωτογίνονται, ήταν ιδιαίτερα θελκτικά γιατί όλοι λέγαμε “ουάου”.
Τώρα, όμως, νομίζω ότι έχουμε φύγει από αυτό και αναζητάμε μια μεγαλύτερη ευγένεια και μια άλλη ποιότητα» ήταν τα λόγια της Δάφνης Μπόκοτα στην τηλεοπτική εκπομπή στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.