Media

Δανάη Μπάρκα: Ακόμα και σήμερα κάποιος θα βρεθεί να μου σχολιάσει «επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός»

“Λες κι αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη” σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τα σχόλια που δέχεται ότι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, την έχει βοηθήσει στα επαγγελματικά της επειδή είναι ηθοποιός.

«Το bullying μπορεί να συμβεί όχι μόνο στα σχολικά χρόνια αλλά και σε ενήλικες στα social media. Εμένα μου συμβαίνει μέχρι και σήμερα, που κλείνω τα 32 φέτος, είμαι ηθοποιός από τα 25 μου και κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια τώρα», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

«Ακόμα και σήμερα κάποιος θα βρεθεί να μου σχολιάσει «επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός». Εκεί λες: τόσα μπορείς να μου προσάψεις, σε αυτό μένεις;», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια.

«Δεν με επηρέασε ποτέ το ότι η μαμά μου είναι ηθοποιός. Αυτό με επηρέασε μόνο όταν μετά το σχολείο που συναποφασίστηκε με την οικογένειά μου ότι πρώτα θα τελειώσω τη σχολή και μετά θα κάνω ό,τι θέλω.

Να μην έχει κάποιος να σου προσάψει ότι σε πήραμε εμείς ή κάποιοι φίλοι μας στο θέατρο. Όχι ότι είναι κακό αυτό», συμπληρώνει στη συνέχεια στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Τώρα μου φαίνεται πιο κουτό. Τότε έλεγα: ωχ. Τώρα λέω: τι χαζό σχόλιο; Λες κι αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη.

Θα της έλεγα: πήγαινέ με κάπου να ξεκουράζομαι», κατέληξε με χιούμορ επί του θέματος η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας