Media

Δανάη Μπάρκα: Υπάρχουν κι εκπομπές που φοράνε το μανδύα των άλλων εκπομπών

«Τώρα είναι αυτό που το παίζεις political correct, αλλά θα πετάξεις και το αυτό και θα λιποθυμήσουμε» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την τηλεόραση και πόσο μπερδεμένη είναι, η Δανάη Μπάρκα έριξε το καρφί της για εκπομπές που φοράνε ένα μανδύα και δεν διαφέρουν σε τίποτα με εκπομπές του παρελθόντος.

«Καλά, υπάρχουν κι εκπομπές που φοράνε το μανδύα των άλλων εκπομπών, αλλά η ουσία τους είναι η ίδια με τις τότε εκπομπές που θυμόμαστε. Απλά το κάνουν όλο πιο προστατευμένα και πιο πουδραρισμένα», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε επίσης: «Τώρα είναι αυτό που το παίζεις political correct, αλλά θα πετάξεις και το αυτό και θα λιποθυμήσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα