Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με έχουν δείρει σε κουζίνα γιατί έκανα τεράστιο λάθος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Κυψέλη” και μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό, όπου ένας Γάλλος σεφ τον είχε χτυπήσει για ένα λάθος του.

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ.

Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε στη συνέχεια πως κάποτε, όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει.

«Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας