Media

Έφη Πίκουλα: «Ήμουν απαράδεκτη, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που έπαιζα»

Η Έφη Πίκουλα μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και περιέγραψε στιγμές που έμειναν χαραγμένες στο μυαλό της

«Πέρασα μία βασανιστική δεκαετία στη «Λάμψη», έλεγα πότε θα τελειώσει να σηκωθώ να φύγω», είπε η Έφη Πίκουλα.

Την Έφη Πίκουλα υποδέχθηκε στο «Καλύτερα Αργά» της Πέμπτης (30/1) η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή ηθοποιός, σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, μιλώντας για τα χρόνια στη «Λάμψη», τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80 και τον γάμο με τον Τάκη Βουγιουκλάκη.

«Έμαθα πάρα πολλά από τον Τάκη Βουγιουκλάκη, όπως και από τον Νίκο Φώσκολο και τον Γιάννη Δαλιανίδη, που δούλεψα τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Η δεκαετία στη «Λάμψη» ήταν πολύ δύσκολη, βασανιστική. Έφτασα στο σημείο να πω ότι δεν θέλω άλλη τηλεόραση», εξομολογείται η Έφη Πίκουλα.

«Το καθημερινό σήριαλ είναι εργοστάσιο, δεν το απολαμβάνεις. Και οι άνθρωποι της δουλειάς ξέρουν ότι δουλεύεις σε «εργοστάσιο» και, όταν αυτό κλείνει, κλείνει τις πόρτες σε αυτούς τους ηθοποιούς, τους θεωρούν φθαρμένους», απαντά η ηθοποιός.

«Εγώ δεν θέλω να αναφέρω τα 80’s, δεν είμαι του παρελθόντος. Ήμουν απαράδεκτη, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που έπαιζα. Ήμουν ένα άγουρο κοριτσάκι, που το έβαζαν μπροστά στην κάμερα να λέει τα λόγια. Εγώ στη «Λάμψη» έπαιξα ουσιαστικά. Τα κείμενα ήταν εξαιρετικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετείχα όμως σε sequel της σειράς, δεν μου αρέσει το παρελθόν. Έλεγα: πότε θα τελειώσει να σηκωθώ να φύγω;», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Έφη Πίκουλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23