Media

Ειρήνη Κολιδά για το Survivor: Τα πάντα είναι στημένα για την τηλεθέαση

H πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού.

Η Ειρήνη Κολιδάα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για την παραγωγή του show και τα σκηνικά που σημειώνονται μπροστά στις κάμερες.

«Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor. Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι στημένο και φτιαγμένο ιδανικά για να μπορέσει να κάνει τηλεθέαση. Νομίζω ότι και τα παιδιά πήγαν προετοιμασμένα για αυτό», δηλώνει η Ειρήνη Κολιδά.

«Μου έγινε πρόταση φέτος για το All Star στην αρχική του μορφή αλλά – για να μη με είδατε – δεν ήθελα να πάω».

«Εμένα μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί ήταν στιγμές ανεμελιάς. Η πικρή πλευρά ήταν αυτή του τραυματισμού, γιατί ήθελα να συνεχίσω, αλλά και η διαχείριση της παραγωγής προς εμένα μετά τον τραυματισμό.

Είπαν ότι θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσουν, δεν ήταν πουθενά», επισημαίνει η Ειρήνη Κολιδά στη συνέχεια.

«Προσωπικά, νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο της τηλεθέασης και πως είναι στημένο. Από αυτό που έχω βιώσει, θεωρώ ότι είναι αδύνατον να υπάρχει μία κάμερα κάπου και να μην τη βλέπεις.

Είναι κι αυτό στους όρους και στο παιχνίδι της παραγωγής για την ίντριγκα», σημειώνει η Ειρήνη Κολιδά, συμφωνώντας στο ότι το φετινό Survivor είναι περισσότερο ανθρωποφαγικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας