Κυριακή, 25 Φεβ.
18oC Αθήνα

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι: Διακοσμητική είμαι;

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι: Διακοσμητική είμαι;

Οι καλεσμένοι που δεν… υπάκουαν, έβγαλαν εκτός εαυτού την Κατερίνα Καινούργιου, που χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι, σε μια προσπάθεια να επιβάλει την τάξη στη συζήτηση.

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης (07.12.2023) όταν στη Super Κατερίνα συζητούσαν για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα. Αλλά η ένταση ανάμεσα στους καλεσμένους έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να «εκραγεί»!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τους καλεσμένους της, από την αρχή της συζήτησης, να είναι πιο συγκεκριμένοι στα λόγια τους και να σεβαστούν τους συνομιλητές τους.

Όμως η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, με τον ένα να μιλά επάνω στον άλλο και να διακόπτει.

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας ότι οι καλεσμένοι της δεν ακούν τις οδηγίες της.

«Τι “χαλάρωσε” ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Όταν η συζήτηση ομαλοποιήθηκε και εξαιτίας της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας: «Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».

Media Τελευταίες ειδήσεις