«Έχουμε αφήσει κάποιες κουβέντες στη μέση, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα», λέει η Ελένη Βουλγαράκη για τον ΑΝΤ1.
Για το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και τη Σοφία Μανουσακίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήταν συνήθεια το καθημερινό, είχα μια καθημερινή ρουτίνα. Τώρα είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα. Κάνω πολύ ωραίες κουβέντες για τη επόμενη σεζόν, θα δούμε… Ότι είναι να γίνει, εύχομαι να γίνει και δεν θα το ανακοινώσω εγώ», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.
Η Ελένη Βουλγαράκη είπε στη συνέχεια: «Όχι, δεν έχει τεθεί σαν θέμα η επιστροφή μου στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν ξέρω, από σένα το ακούω, δεν έχει γίνει ποτέ κουβέντα. Τις συζητήσεις τις κάνω αυτή τη στιγμή με τον ΑΝΤ1. Δεν ξέρω για το Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1. Έχουμε αφήσει στη μέση κάποιες κουβέντες, οι οποίες θα συνεχιστούν, όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα».