Media

Ελεονώρα Μελέτη: Είμαι πολύ καλά στο Mega, διαβάζω διάφορα που με στενοχωρούν μερικές φορές

“Κρατήστε τα μισά. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει για όλες τις περιπτώσεις. Καταλαβαίνω πως υπάρχει μία ανακατωσούρα και αναστάτωση γύρω από το τηλεοπτικό, αλλά νομίζω ότι θέλει και λίγη ψυχραιμία από όλους” τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα ρεπορτάζ που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την εκπομπή της.

“Δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Το ξέρετε κι εσείς ότι είναι νωρίς ακόμα. Κάθε χρόνο ξεκινούν συνήθως μετά το Πάσχα. Από τον Σεπτέμβρη έχουμε ένα πλάνο με το οποίο πηγαίνουμε μέχρι το Πάσχα.

Είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά ίσως ήρθε η ώρα που θα πρέπει να συζητήσουμε κάποια πραγματάκια, κάποιες ιδέες, προθέσεις και επιθυμίες. Δεν θα σας πω για τη δική μου πρόθεση αλλά για την επιθυμία μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega.

Ακούω και διαβάζω διάφορα, τα οποία με στενοχωρούν μερικές φορές. Εγώ είμαι καλά, περνώ πολύ καλά, γνωρίζω τους ανθρώπους και επικοινωνώ, επομένως αυτό έχω να πω και να δηλώσω. Τώρα με ρωτάτε ποια είναι η πρόθεσή μου για του χρόνου;” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

“Να κάνουμε οτιδήποτε θέλει το κανάλι με μεράκι και με κέφι. Μου λέτε είδηση; Το βραδινό είναι μέσα στο συμβόλαιό μου, δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε να μπει. Είναι γνωστό. Υπάρχει περιεχόμενο α’ και περιεχόμενο β’. Είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου κατά τη διάρκεια της σχέσης μου με το Mega.

Τώρα το αν θα ενεργοποιηθεί και το πότε, είναι κάτι που δεν το αποφασίζω εγώ, αλλά το βράδυ χωρίς ταμπέλες είναι κάτι που ούτως ή άλλως το αγαπώ πάρα πολύ -είχα μπει πριν δέκα χρόνια με το Hashtag- και το βάζω πάντα στις συμφωνίες. Υπάρχει. Δεν είναι ότι θα μπει ή θα κάνουμε κάτι άλλο. Είναι το θέμα το αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι.

Αυτά σας τα λέω παρόλο που είναι λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να τις γνωρίζει κανείς. Απλά κι εγώ ακούω ρεπορτάζ για ραντεβού που έχουν γίνει και για συμβόλαια που λήγουν.

Κρατήστε τα μισά. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει για όλες τις περιπτώσεις. Καταλαβαίνω πως υπάρχει μία ανακατωσούρα και αναστάτωση γύρω από το τηλεοπτικό, αλλά νομίζω ότι θέλει και λίγη ψυχραιμία από όλους. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άγχος και βιασύνη” κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας