Media

Φάνης Μπολέτσης: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο στο Survivor»

«Εκεί είναι η αλήθεια ότι έβραζα μέσα μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Φάνης Μπολέτσης.

Για τις μέρες μετά το τέλος του Survivor, τα αρνητικά σχόλια αλλά και το παιχνίδι που δεν έπαιξε με τον Ροναλντίνιο μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Φάνης Μπολέτσης στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ. 

«Όταν τελείωσε το Survivor, στην αρχή ήταν δύσκολη η προσαρμογή. Νομίζω όμως ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Προσωπικά μου αρέσει τα πράγματα, που θέλω να ολοκληρώσω, να τα κάνω καλά. Οπότε, όταν καταλαβαίνω ότι δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, αποστασιοπούμαι λίγο», παραδέχθηκε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Στην καθημερινότητα και στη ζωή σου γενικότερα, ό,τι απόφαση κι αν πάρεις, ό,τι κι αν κάνεις, θα σχολιαστείς. Οπότε μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι που προβάλλεται από την τηλεόραση, γνώριζα ότι θα έχω και κακόβουλα σχόλια αλλά και άτομα που θα με υποστηρίζουν.

Όταν όμως τα αρνητικά σχόλια φτάνουν στην οικογένεια, είναι άσχημο. Είναι στην ευχέρεια του καθενός πως θα εκφραστεί και τι θα πει. Δεν θεωρώ ότι αυτό βοηθάει κάπου αλλά ξαναλέω ότι είναι σεβαστό».

Και συνέχισε: «Μετανιώνω για το Survivor όταν έσπασα το δάχτυλο μου και έμεινα 25 μέρες έξω και δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο. Εκεί είναι η αλήθεια ότι έβραζα μέσα μου» τόνισε, ακόμα, ο Φάνης Μπολέτσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας