Media

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μου είπαν να πάω να αλλάξω ρούχα, η παρουσιάστρια είχε κατεβάσει μούτρα

«Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη υπερπαραγωγή κι εγώ σαν τον φτωχό συγγενή», λέει η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε σήμερα (09.10.2023) στον αέρα του «Mega Καλημέρα» για την εμπειρία που είχε με συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε, η παρουσιάστρια τότε ντυνόταν υπερπαραγωγή στην εκπομπή, ενώ η ίδια ήταν σαν τον… φτωχό συγγενή.

«Αυτό που λέει η Αφροδίτη έχει συμβεί και σε εμένα, όχι να μου τα σκίσουν. Να είναι η παρουσιάστρια ντυμένη υπερπαραγωγή, καλλονή, θεά κι εγώ σαν τον φτωχό συγγενή. Ενώ είχα πολλές επιλογές, έπρεπε να βάλω τα χειρότερα και τα πιο απλά», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Προφανώς και αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω και δεν το βγάζαμε κι εμείς. Μου έχουν πει εκείνη τη στιγμή “πήγαινε και άλλαξε”, η άλλη είχε κατεβάσει μούτρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ασημένια Βουλιώτη για τη νέα σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: «Εύχομαι το κοινό να βρει τη συντροφιά που έχει ανάγκη»
«Η σειρά επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στην παραδοξότητα. Πέντε κορίτσια με κοινή αφετηρία κάνουν τη διαδρομή τους για να ανακαλύψουν τι είναι σημαντικό για την καθεμία», αποκάλυψε η ηθοποιός
Ασημίνα Βουλιώτη