Media

Φωτεινή Αθερίδου: Στη δουλειά δεν είμαι η κόρη του τάδε και της τάδε, έχω βρει το πάτημά μου

“Θα λένε για πάντα (σ.σ. με βοήθησε η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου) γιατί είμαστε στην Ελλάδα, στη χώρα με την πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση στον κόσμο, όπου κάποιος θα πρέπει να έχει βολέψει κάποιον γιατί δεν αξίζει” δήλωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου κάθισε στον καναπέ του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τη σύγκριση που γίνεται συχνά με τους γονείς της και τα σχόλια που υπάρχουν ότι δέχθηκε βοήθεια για να εδραιωθεί στον χώρο της υποκριτικής.

«Μικρή έλεγα ότι είμαι κόρη υδραυλικού. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή, δεν θεωρώ ότι στην δουλειά είμαι η κόρη του τάδε και της τάδε.

Έχω βρει το πάτημά μου, έχω βρει τα πράγματα που με προσδιορίζουν, οπότε δεν νιώθω έτσι.

Θα λένε για πάντα (σ.σ. με βοήθησε η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου) γιατί είμαστε στην Ελλάδα, στη χώρα με την πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση στον κόσμο, όπου κάποιος θα πρέπει να έχει βολέψει κάποιον γιατί δεν αξίζει. Δεν πειράζει, όμως, είμαι οκ.

Οι άνθρωποι που θέλω να με εκτιμούν και νιώθω μία συμπάθεια και συγγένεια, είναι αμοιβαία τα αισθήματα κι όλα καλά” δήλωσε η Φωτεινή Αθερίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10