Media

Γιάννης Σπαλιάρας: Κάπου θα είναι η σύντροφός μου, είναι νωρίς ακόμα για να φάμε κουφέτα

‘Τώρα δεν είμαστε κοντά στον γάμο” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε σε ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και για την αποκάλυψη που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τους ερωτικούς του συντρόφους.

«Κάπου θα είναι η σύντροφός μου. Είναι νωρίς ακόμα για να φάμε κουφέτα. Δεν έχω σκεφτεί την ιδανική πρόταση γάμου.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά και μπορεί στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τώρα δεν είμαστε κοντά στον γάμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στη συνέχεια: «Σε αντίθεση με τον κύριο Κούγια, δεν με σοκάρει ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων του κυρίου Μπιμπίλα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia