Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: «Τον ευχαριστήθηκα τον Κυπραίο, ήταν τόσο κόντρα με εμένα»

Γιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: «Τον ευχαριστήθηκα τον Κυπραίο, ήταν τόσο κόντρα με εμένα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη για την επόμενη ημέρα τηλεοπτικά μετά την επιτυχία του στις Άγριες Μέλισσες ως Κυπραίος αλλά και στους Σχεδόν Ενήλικες. 

Τηλεοπτικά τι «μαγειρεύεις» δεν ξέρω ακόμα…

Δεν ξέρεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ ακόμα. Έχω ρίξει το βάρος στις δύο θεατρικές δουλειές, μετά τις Άγριες Μέλισσες αλλά και το Σχεδόν Ενήλικες, και δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα. Συζητήσεις υπάρχουν διάφορες και διαφορετικές, αλλά κάνω focus sτο θέατρο για την ώρα κι όταν κλείσω -αν κλείσω- θα σε ενημερώσω κι εσένα…

Ο Κυπραίος σου «τα έσπασε» στις Άγριες Μέλισσες, όμως εγώ «σε βρήκα» πιο πολύ στους «Ενήλικες», ίσως γιατί έχεις την απόλυτη «τρέλα» του ήρωα… Είσαι, με το συμπάθιο, σχεδόν ενήλικας!

Ωραίος τρόπος. Μπράβο. Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο, και από την άλλη γούσταρα το «Σχεδόν Ενήλικες» που μας έκανε πάλι παιδιά, γιατί προσπαθώ να κρατώ μέσα μου τον επαναστάτη έφηβο και αν λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι ωραίο να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις διαφορετικούς ρόλους και είναι κάτι που το κυνηγώ κι ο ίδιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις