Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δεν υπήρξε πρόβλημα με την παραγωγή, συνεννοηθήκαμε σωστά

Μήλον της έριδος τείνει να γίνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μετά το Survivor!

«Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σωστές συμβάσεις, να μην πληρώνονται οι ηθοποιοί στις πρόβες και να είναι άδεια τα θέατρα; έτσι θα απαντήσω σε όλους όσους λένε πως είναι δυνατόν να αφήνουν οι ηθοποιοί τις παραστάσεις και να πηγαίνουν στο Survivor» τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

Παράλληλα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξηγεί πως «για την οικειοθελή μου αποχώρηση δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα με την παραγωγή, συνεννοηθήκαμε σωστά και έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα δίκαια».

«Με την Μυριέλλα είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Είναι ένας δοτικός άνθρωπος, ο οποίος δίνεται απόλυτα και είναι μια υπέροχη κοπέλα, Δίνεται στο 100% ότι κι αν σημαίνει αυτό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ., Παράλληλα, βέβαια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρόδωσε πως άκουγε και ακούει Βαλάντη καθώς «έχει ερμηνεύσει κομματάρες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
«Έλιο»: Στο Disney+ στις 17 Σεπτεμβρίου το ραντεβού για την ταινία με τις διαστημικές περιπέτειες του Έλιο Σόλις
Στην ταινία θα ακολουθήσουμε το αγόρι - λάτρη των εξωγήινων με την αστείρευτη φαντασία, καθώς έρχεται σε επαφή με εξωγήινα όντα που τον περνούν για ηγέτη της Γη
Elio