Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Κινδύνευσα στη Χούντα εξαιτίας των έργων που έπαιζα»

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Κινδύνευσα στη Χούντα εξαιτίας των έργων που έπαιζα»

«Με την Αλίκη και τον Δημήτρη είχαμε σχέσεις, αλλά μέχρι ενός σημείου», λέει ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στο θεατρικό σανίδι, τη σύζυγό του, αλλά και την κουμπαριά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Δεν μου λείπει το θέατρο. Έχω χορτάσει, πέρασα 50 χρόνια στο θέατρο. Η τέχνη είναι όμορφη έχει και τις ασχήμιες της. Άσχημο είναι όταν εσύ, ο δημιουργός, δεν καλύπτεις τις ανάγκες της. Ακόμα κι αν είσαι με τον άνθρωπό σου στην ίδια θεατρική σκηνή, είναι το ίδιο, έχεις τις ίδιες απαιτήσεις.

Φοβόμουν μην χάνω το μέτρο, γιατί νεότερος είχα μία πληθωρικότητα, μετά πέταγα στολίδια από πάνω μου. Η δουλειά μας είναι βάσανο, συνέχεια νομίζεις ότι δεν έχεις πετύχει αυτό που πρέπει», είπε αρχικά ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ελάχιστες φορές ένιωσα να είμαι… δυσκοίλιος με συνεργάτη, υπήρχε πρόβλημα αν δεν μιλάει σε σχετικούς κώδικες.

Με είχαν για καλό ηθοποιό, τα άλλα είναι εφήμερα. Κι αν βάλεις σε 500 κορίτσια υπογραφή θα γίνεις καλύτερος ηθοποιός;

Όχι, το πολύ πολύ να αποκτήσεις μεγαλύτερη πόζα και να καταστραφείς σαν ηθοποιός. Κινδύνευσα στη Χούντα εξαιτίας των έργων που έπαιζα. Υπήρξαν πικρά στάδια που δεν θέλω να ξαναέρθουν».

«Η γυναίκα μου αποσύρθηκε, θυσιάστηκε για να είμαστε ειλικρινείς. “Φορτώθηκε” με δύο παιδιά. Μας πάντρεψαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ήμασταν σε ένα θίασο μαζί και μας είπαν να μας παντρέψουν. Διατηρήσαμε σχέσεις, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Ως παππούς πως είμαι; Να ρωτήσεις τα εγγόνια μου, νομίζω είμαι τρυφερός μαζί τους. Έχουν ταλέντο, γνώση και είναι καλοί μαθητές», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις