Media

Γνωστοί επισκέπτες θα κάνουν… μουρμούρα!

Τελικά όπως αποδείχτηκε πολλοί αγάπησαν τη… μουρμούρα. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και για αυτό ο ALPHA αποφάσισε όχι μόνο να δώσει στους τηλεθεατές ένα… χορταστικό επεισόδιο, αλλά να… μουρμουρίσουν και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί ενόψει Χριστουγέννων θα χορτάσετε «Μουρμούρα». Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ο ALPHA θα προβάλλει ένα διπλό εορταστικό επεισόδιο στο οποίο, λόγω γιορτών, τα τρία σπίτια των πρωταγωνιστικών ζευγαριών θα γεμίσουν επισκέπτες.

Έτσι, θα καταφτάσει η γιαγιά του Χάρη, η Ελενίτσα (Έφη Παπαθεοδώρου), ο μπαμπάς της Βάσως, ο Γιάννης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο γιος της Μαρίνας και του Ηλία, ο Αλέξανδρος (Χρήστος Κοντογιώργης), ο φίλος του Αλέξανδρου, ο Λευτέρης (Νικόλας Μπράβος), η κόρη της Βούλας και του Μηνά, η Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου), ο άντρας της Αντιγόνης, ο Λεωνίδας (Μάκης Παπαδημητρίου) και η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, η Βιβή (Ευαγγελία Καραπλή).

Πιο αναλυτικά η Μαρίνα και ο Ηλίας ακυρώνουν τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους, καθώς ο γιος τους Αλέξανδρος, αποφασίζει να έρθει νωρίτερα στο σπίτι για τις γιορτές, φέρνοντας μάλιστα μαζί και έναν συμφοιτητή του, τον Λευτέρη. Το πρόγραμμα της Μαρίνας και του Ηλία αναστατώνεται, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις υποψίες τους ότι ο Αλέξανδρος είναι «ζευγάρι» με τον Λευτέρη.

Στο άλλο σπίτι, ο Χάρης κι η Βάσω ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί. Δεν αργούν όμως, να τσακωθούν αφού η Βάσω θέλει να τα περάσει με τον μπαμπά της και ο Χάρης με τη γιαγιά του, την Ελενίτσα, που ήρθε από τη Νάουσα. Μαζί με τον καυγά τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα θυμωμένο μπαμπά, μια κουφή γιαγιά κι ένα μπουκάλι δυνατό τσίπουρο.

Τέλος, η κόρη, ο γαμπρός και η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, έρχονται για να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Τα ήρεμα οικογενειακά Χριστούγεννα, όμως, που ονειρευόταν ο Μηνάς, ανατρέπονται εντελώς, καθώς από μια αστεία αφορμή ανακαλύπτει ένα ψέμα της Βούλας που κρατάει δεκατρία χρόνια και η Βούλα την πλεκτάνη που έστησε με τον Λεωνίδα για να μην φύγουν το ταξίδι που τόσο πολύ ήθελε εκείνη.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου λοιπόν οι τηλεθεατές που θα συντονιστούν στον ALPHA θα χορτάσουν… μουρμούρα και όπως όλα δείχνουν θα περάσουν και καλά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας