Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γρηγόρης Μελάς και Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο: Ο Μουτσινάς κούρασε

Γρηγόρης Μελάς και Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο: Ο Μουτσινάς κούρασε

Δυο από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ο Γρηγόρης Μελάς και η Ντέπυ Γκολεμά, «συναντήθηκαν» στο MEGA Καλημέρα για να σχολιάσουν με την Αφροδίτη Γραμμέλη το νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Δύο είναι οι δυνατές μετάγραφες για τη φετινή χρονιά, εκείνες του Χρήστου Φερεντίνου και του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ, είπε ο Γρηγόρης Μελάς μιλώντας στο MEGA Καλημέρα, με τη Ντέπυ Γκολεμά να σχολιάζει και τις… αποχωρήσεις της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Μουτσινά.

«Mου αρέσει να γίνονται αλλαγές, είναι και πιο έντονος ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια. H μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star δεν μου έκανε κάποια εντύπωση. H Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια έχει παλέψει σε διαφορετικά είδη, όχι με επιτυχία. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πρόβλημα να δουλέψει. Η Βίκυ Καγιά χρειάζεται μια μικρή ανάσα για την επόμενη σεζόν», είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

Η Ντέπυ Γκολεμά σημείωσε πως η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Μουτσινάς μπορούν να φρεσκάρουν το μυαλό τους με νέες ιδέες, και να… ηρεμήσουν και εκείνοι λίγο. Για τον Γρηγόρη Μελά, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε για χρόνια το ίδιο πράγμα, αλλά κούρασε.

Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε: «Θα δούμε πώς θα είναι η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο. Tο προφίλ του σταθμού όμως, είναι πιο ενημερωτικό», ενώ για τη Φαίη Σκορδά είπε πως στον ΣΚΑΪ «φάνηκε σαν να είδαν το δέντρο και όχι το δάσος».

«Εξαντλήθηκαν οι celebrities»

«Φέτος υπάρχουν 29 σειρές χωρίς τα συνδρομητικά. Έχει γίνει μια «έκρηξη» μυθοπλασίας.  Στα ριάλιτι εξαντλήθηκαν οι celebrities», τόνισε ενώ σχολίασε και το θέμα την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Αλεξάνδρα Δουβαρά, η οποία όταν στα «καλά νέα» από το μέτωπο της φωτιάς είπε δεν υπήρχαν ανθρώπινες απώλειες «πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς». «Τα λάθη είναι ανθρώπινα και σίγουρα ήταν αστοχία», είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος, όπως και στη συγγνώμη. Εύχομαι να μην “πέσουν κορμιά” φέτος, “κορμιά αξιοπρέπειας”. Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα», σημείωσε.

 

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, λέγοντας «η τηλεόραση ας μας δώσει περισσότερες ανάσες και ωραία πράγματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις