Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

H «Super Νταντά» κάνει πρεμιέρα στον ALPHA

H «Super Νταντά» κάνει πρεμιέρα στον ALPHA

 Ένα ακόμα real life πρόγραμμα ή «θυσία» των ανήλικων πρωταγωνιστών για χάρη της τηλεθέασης;

Ένα ακόμα real life (?!?) πρόγραμμα έρχεται στον ALPHA. Η «Super Νταντά» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

Η εκπομπή ασχολείται με οικογένειες που αντιμετωπίζουν «προβλήματα συμπεριφοράς» με τα παιδιά τους και που καλούν την ειδικό «Super Νταντά» για να εντοπίσει τα προβλήματα και να τους συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα επεισόδια πήγαιναν μπρος πίσω (κανάλι-εταιρεία παραγωγής-κανάλι-εταιρεία παραγωγής… και ούτω κάθε εξής!) καθότι οι υπεύθυνοι του ALPHA έκαναν συνεχώς αλλαγές. Αιτία ήταν οι φόβοι που έχουν εκφράσει κυρίως τα ελληνικής καταγωγής στελέχη του καναλιού προς τους γερμανούς διοικούντες, σχετικά με τις αντιδράσεις που ενδέχεται να ξεσπάσουν από την προβολή των ανήλικων «πρωταγωνιστών» της εκπομπής. Άλλωστε σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των παιδιών και για την «εκμετάλλευση» που μπορεί να τους γίνεται μέσω τηλεοπτικής προβολής, ο νόμος στη χώρα μας είναι πολύ αυστηρός και… τσουχτερός.

Φαίνεται όμως, ότι αυτό δεν πτόησε τα στελέχη του ALPHA οπότε το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι προς το παρόν έχουν γυριστεί τέσσερα επεισόδια με σκοπό να βολιδοσκοπήσουν αντιδράσεις και… πρόστιμα.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, παρόμοιο project και συγκεκριμένα το «Nanny 911» ετοιμαζόταν για λογαριασμό του «ΣΚΑΪ» από το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να «παγώσουν» τα γυρίσματα μέχρι να μελετήσουν προσεχτικά τι αποτελέσματα –και κυρίως… πρόστιμα- μπορεί να επιφέρει το συγκεκριμένο project!

Τελικά όμως, στον Alpha είναι πιο… τολμηροί! Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαρτίου (στις 22:15) έρχεται η «Super Νταντά» μετά ακριβώς από την εκπομπή «Πάμε πακέτο». Και μάλλον, στο κανάλι της Κάντζας θα συνεχιστεί το κλάμα και μετά την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου αν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κρίνει ότι τα μικρά παιδιά προσβάλλονται έτσι όπως προβάλλονται!

Τέλος, αξίζει να παρακολουθήσουμε αν και πώς θα προβάλλουν (διαφημίσουν) τη συγκεκριμένη εκπομπή άλλες εκπομπές του ίδιου καναλιού όπου οι παρουσιαστές τους υποστηρίζουν ότι αγαπούν τα παιδιά!

Σίγουρα έχουμε παρακολουθήσει πολλά πρόσωπα να… θυσιάζονται στο βωμό της τηλεθέασης. Είναι απαράδεκτο όμως μικρά παιδιά να μετατρέπονται σε… τηλεοπτικά πειραματόζωα προς άγρα τηλεθέασης! Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν και κατά πόσο το κανάλι της Κάντζας θα τα σεβαστεί ή όχι…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε