Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Άννα Καραμανλή μιλά στο Newsit για τη… μεταγραφή της στον ΑΝΤ1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι λέει η δημοσιογράφος για την κρατική τηλεόραση.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΝΤ1 στον ενημερωτικό τομέα αφού εκτός από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη τα δελτία ειδήσεών του καναλιού βρίσκονται συνήθως στις τελευταίες θέσεις της τηλεθέασης.

Έτσι, τον τελευταίο χρόνο οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούν εναγωνίως λύση για την παρουσίαση του δελτίου, προσανατολιζόμενοι μάλιστα κυρίως σε γυναίκα.

Ανάμεσα στα αρκετά ονόματα που έχουν ακουστεί, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι την επόμενη σεζόν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1 θα είναι η Άννα Καραμανλή.

Η αλήθεια είναι ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της «Αθλητικής Κυριακής» στην ΕΡΤ είναι από τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, έχοντας καταφέρει να κερδίσει και το γυναικείο αλλά και το αντρικό κοινό. Είναι όμορφη αλλά όχι… Barbie κάτι που την κάνει αγαπητή στις γυναίκες ενώ γνωρίζει από τα αθλητικά δρώμενα, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους άντρες τηλεθεατές. Αυτά τα τηλεοπτικά προσόντα της είναι λογικό να μην πέρασαν απαρατήρητα από τον ΑΝΤ1 που φέρεται να της πρότεινε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του. Μία φήμη όμως… που δεν ισχύει!

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η Άννα Καραμανλή διέψευσε τις φήμες λέγοντάς στο Newsit πως
«επιθυμία μου ήταν και είναι να παραμείνω στην ΕΡΤ όπου μετά από τόσα χρόνια, θεωρώ σπίτι μου».
Ωστόσο, εμμένοντας στην έντονη φημολογία, τη ρωτήσαμε αν όντως δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1. Αν και το… σύνηθες θα ήταν να εκμεταλλευτεί τη σεναριολογία (όπως κάνουν τόσοι και τόσες) η απάντησή της, ήταν πως
«όχι! Φέτος δεν μου έκαναν πρόταση».

Βέβαια αυτό το «φέτος» μας έκανε ιδιαίτερη περιέργεια αλλά όταν την ρωτήσαμε αν δέχτηκε πέρυσι, μας είπε
«τίποτα παραπάνω. Όπως σας είπα, φέτος δεν μου έκαναν πρόταση».

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι με τις δηλώσεις της στο Newsit η Άννα Καραμανλή βάζει τέλος στις φήμες, τουλάχιστον όσες αφορούν τη δική της μεταγραφή. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμα για τα σχέδια του ΑΝΤ1!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε