Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η «εκδίκηση» των Καραμέρου-Χαριτάτου

 Άσχημα ξεκίνησε η μέρα για τη Μενεγάκη.

Διανύουμε ήδη τη δεύτερη -μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια»- βδομάδα και απ’ ότι φαίνεται η Μενεγάκη περνά πάλι στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης, όσο τουλάχιστον αφορά το γενικό σύνολο.

Έτσι, χθες Δευτέρα το «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Καραμέρο και τον  Σπύρο Χαριτάτο φαίνεται πως κατάφεραν να ανακάμψουν, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) στο 23%.

Η Μενεγάκη, αντίστοιχα, με τον «Καφέ με την Ελένη» στον Alpha σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης γύρω στο 20%, ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» στο Mega κατάφερε να φτάσει μέχρι το 15%.

Τελικά, φαίνεται ότι το τοπίο των τηλεθεάσεων αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει ξανά και να βρίσκει την προηγούμενη εικόνα του, με το πρωινό του ANT1 να κερδίζει πάλι στην κούρσα της τηλεθέασης.

Μάλλον οι Καραμέρος –Χαριτάτος αρχίζουν να ανακάμπτουν παίρνοντας την… εκδίκησή τους για τα «χαμηλά νούμερα» που υπέστησαν μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια». Το θέμα είναι τι πρόκειται να κάνει η Μενεγάκη, μετά μάλιστα και από τη σύσκεψη που πραγματοποίησε χθες, σε σχέση με την εκπομπή της. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα, η «ωραία Ελένη» δεν… χάρηκε όταν το πρωί πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε