Media

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Επίσημα και με δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνοντας όσα αναφέραμε χθες ότι η απόφαση ήταν οριστική και ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως λοιπόν αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017».

Τέλος, επειδή υπάρχει φημολογία για «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου στις 8, να αναφέρω ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να μεταδίδεται στις 7 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για τον ακρωτηριασμό του 22χρονου στο Survivor: «Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός»
«Όταν περνάνε τόσες χιλιάδες σκάφη από εκεί, όταν μιλάμε για κόσμο που μπορεί να είναι το οτιδήποτε, δεν είναι τυχαία περιστατικά» λέει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Μάριος Πρίαμος
6