Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η επίθεση του ALPHA με Μαγγίρα και Γεωργαντά

Η επίθεση του ALPHA με Μαγγίρα και Γεωργαντά

Οι καινούργιες εκπομπές δεν έχουν στόχο μόνο τους αντιπάλους αλλά και εκπομπές του καναλιού της Κάντζας

Αν και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, τα τηλεοπτικά κανάλια συνεχώς ξεκινούν να προβάλλουν καινούργια προγράμματα. Με αυτά προσπαθούν να κερδίσουν και φέτος τηλεθεάσεις αλλά και θέλουν να… βολιδοσκοπήσουν τους τηλεθεατές για το τι πρέπει να κάνουν την επόμενη σεζόν, που –απ’ ότι όλα δείχνουν- θα είναι μία καθοριστική χρονιά για το τηλεοπτικό τοπίο.

Στο πλαίσιο του «χτισίματος» λοιπόν έρχεται να προστεθούν και δύο καινούργια προγράμματα από τον ALPHA: το ένα είναι… βοηθητικό και το άλλο… βολιδοσκόπησης. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…!

Το επόμενο Σάββατο κάνει πρεμιέρα το «All about Greek Idol» που μόνο από τον τίτλο του καταλαβαίνεις το… θέμα του! Ο Θέμης Γεωργαντάς αναλαμβάνει το… παρασκήνιο του talent show. Ό,τι συμβαίνει στα γυρίσματα και δεν θα βλέπουμε στα live του «Greek Idol» αλλά και ό,τι δεν έχουμε δει στις οντισιόν του θα προβάλλεται στην καινούργια εκπομπή, κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Σκοπός της εκπομπής είναι να… βοηθήσει στην τηλεθέαση των live του talent show που πρόκειται να ξεκινήσουν στα μέσα Απριλίου. Επίσης, η εκπομπή του Γεωργαντά θα μας βοηθήσει να μάθουμε όσα γίνεται περισσότερα σχετικά με τους διαγωνιζόμενους (ριάλιτι ιστορίες) και που δεν θα προβάλλονται στα live. Αυτό λοιπόν είναι το «βοηθητικό» πρόγραμμα, που λέγαμε προηγουμένως!

Το πρόγραμμα «βολιδοσκόπησης» είναι το  «Exclusive» με τη Μπέττυ Μαγγίρα και που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 8 το βράδυ. Η εκπομπή θα ασχολείται με life style θέματα και αν όλα πάνε καλά (δηλαδή στις τηλεθεάσεις), τότε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή θα μας γίνει καθημερινή παρέα. Αλλά όχι απαραίτητα… την ίδια ώρα, δηλαδή στις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας σκοπεύουν από την επόμενη σεζόν  η εκπομπή, είτε να προβάλλεται το απόγευμα δίνοντας πάσα στο δελτίο ειδήσεων, είτε… ακόμα πιο πριν από αυτήν την ώρα, με… ό,τι αλλαγές συνεπάγεται αυτό στο ισχύον καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας!

Το σίγουρο είναι ότι από την επόμενη σεζόν ο ALPHA θα κάνει αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα αφού κάποιες εκπομπές δεν πηγαίνουν καλά και οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν από τώρα για το τι θα είναι αυτές που θα πάρουν τη θέση τους! Σε μία από αυτές που… ποντάρει είναι και το «Exclusive» με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Κι απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, δεν θα είναι μόνο τα ανταγωνιστικά κανάλια που θα ελπίζουν να μην πάει καλά η εκπομπή αλλά και κάποιοι από το ίδιο το κανάλι της Κάντζας που φοβούνται μήπως τη θέση τους πάρει η Μαγγίρα. Γιατί τελικά, οι «μάχες» δεν δίνονται μόνο με τους ανταγωνιστές αλλά και με τους… συγκατοίκους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε