Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ ζητά ορκωτούς λογιστές… για τη ΝΕΡΙΤ

Η ΕΡΤ ζητά ορκωτούς λογιστές… για τη ΝΕΡΙΤ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ προς ορκωτούς λογιστές για να κάνουν «έλεγχο των εν ισχύ συμβάσεων της εταιρίας για την προμήθεια αγαθών, υπηρεσιών και προγράμματος με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με λήψη προσφορών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τόσο από τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας, όσο και από την σχετική νομοθεσία, για τη σύναψη των εν λόγω συμβάσεων».

Το ΔΣ θέλει να διαπιστώσει τη νομιμότητα των συμβάσεων που έγιναν επί ΝΕΡΙΤ και έχουν μείνει… ανοιχτοί λογαριασμοί στην ΕΡΤ! Σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος εκτιμάται ότι είναι 100 περίπου συμβάσεις που πρέπει να ελεγχθούν και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 11.00, στο Πρωτόκολλο της Ε.Ρ.Τ Α.Ε. (Λ. Μεσογείων 432 Αγ. Παρασκευή Ισόγειο Γρ 009).

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 17.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α και η χρονική διάρκεια της υλοποίησης θα είναι ένας μήνας από την υπογραφή της σύμβασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε