Media

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Μαΐου στην εκπομπή της: «Μου λείψαμε, ανυπομονώ»

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας στο Instagram
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την καλύτερη φάση της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς πριν από λίγες μόλις εβδομάδες έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA έφερε στον κόσμο την κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Ξένια, την Παρασκευή (03.04.2026) και έναν μήνα αργότερα δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της πόστο. Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε μέσω των social media ότι επιστρέφει στο πλατό της «Super Κατερίνας» τη Δευτέρα 11 Μαΐου. 

«Μου λείψαμε. Τα λέμε λοιπόν ξανά τη Δευτέρα στις 10:00. Ανυπομονώ», έγραψε στο story που δημοσίευσε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η Κατερίνα Καινούργιου τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.05.2026) είχε γενέθλια και έβαλε ένα συγκινητικό story στο Instagram, τονίζοντας ότι τα φετινά είναι πολύ διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα, διότι κρατά στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κορούλα της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τη συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο
Ένα παλιό ραδιόφωνο της δεκαετίας του 1930, το οποίο δώρισε ο πρόεδρος της ΕΡΤ στον Παναγιώτατο, γύρισε πολλές δεκαετίες πίσω τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας
Πατριάρχης Βαρθολομαίος