Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η «μάχη» στην τηλεθέαση το Σάββατο 27 Μαρτίου

Η «μάχη» στην τηλεθέαση το Σάββατο 27 Μαρτίου

Η είσοδος του Σπύρου Σούλη και οι αντιδράσεις των καναλιών.

Με το δεξί μπήκε στο τηλεοπτικό τοπίο η καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 «Με το δεξί». Ο Σπύρος Σούλης κατάφερε να ανασκευάσει και το σπίτι της οικογένειας αλλά και τη σαββατιάτικη βραδινή ζώνη του καναλιού αφού η εκπομπή του έκανε μέσο όρο 20,3% στο γενικό σύνολο και 27,6% στο νεανικό κοινό. 

Μπορεί η εκπομπή να έχασε όταν βρέθηκε απέναντι από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» (που έκανε μέσο όρο 24,8% στο γενικό σύνολο και 25,6% στο νεανικό κοινό)  αλλά κατάφερε να μην ισοπεδωθεί από τη… μπουλντόζα-Λαζόπουλος που συνηθίζει να… γκρεμίζει τους αντιπάλους του! 

Πάντως, αρκετοί ήταν κι αυτοί που επέλεξαν να.. επιβιβαστούν στο «Taxi girl» με τη Βίκυ Σταυροπούλου αφού η εκπομπή της στο MEGA έκανε στο γενικό σύνολο 16,2% και στο νεανικό κοινό 12,3%. 

Πράγματι, η μάχη του Σαββάτου ήταν ενδιαφέρουσα και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις των άλλων καναλιών στο δυνατό… δεξί σουτ του ΑΝΤ1 που έβαλε γκολ στην τηλεθέαση με την πρεμιέρα της εκπομπής. Και μάλιστα, στο κανάλι της Μεσογείων δεν σκοπεύουν να παίξουν άμυνα αλλά επιθετικά!
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε