Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Η Τζούλια Νόβα για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί

Η Τζούλια Νόβα για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί

«Έπρεπε να τον… εξυπηρετώ για να με χορηγεί, θύμωσα πολύ, χαμός έγινε», λέει η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για τον σύζυγό της, την κορούλα τους, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Είμαι πολύ ήρεμη και δεν αγχώνομαι, γι’ αυτό γέννησα στο σπίτι. Και σε δεύτερο παιδί μόνο στο σπίτι θα το έκανα. Ο Μιχάλης μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, ειδικά με τις πάνες που έλεγα “Θεέ μου πως θα το κάνω αυτό;”. Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί.

Όταν ήμουν έγκυος έλεγα “να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες”. Δεν μπορώ να πάρω πάρει τα μάτια μου από πάνω της. Ο Μιχάλης ήταν σε όλον τον τοκετό, το έχει τραβήξει και βίντεο», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Θύμωσα, χαμούλης έγινε. Ένας άλλος μου έχει προτείνει, όχι να είμαστε μαζί, απλά να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή».

Για το εργασιακό bullying, η Τζούλια Νόβα είπε: «Έχω δεχτεί εργασιακό bullying, ήταν από τους λόγους που έφυγα, αναγκάστηκα να απαντήσω από ένα σημείο και μετά».

Media Τελευταίες ειδήσεις