Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιάσονας Μανδηλάς: Με σόκαρε η κακή συμπεριφορά που δέχθηκα μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή

Ιάσονας Μανδηλάς: Με σόκαρε η κακή συμπεριφορά που δέχθηκα μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή

“Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου” εξομολογήθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιάσονας Μανδηλάς στην Μπέττυ Μαγγίρα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της, όπου και μίλησε για την προσωπική του ζωή και το coming out.

«Είχα ανάγκη να δημιουργώ τις δικές μου εικόνες και όχι μόνο ν α τραγουδάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία μου με την Έλενα Παπαρίζου, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα η Έλενα.

Δεν ήρθαν όλα εύκολα για μένα στο τραγούδι, αλλά έχω ανάγκη να τραγουδάω και δεν τα παράτησα ποτέ», είπε αρχικά ο νεαρός καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Μανδηλάς δήλωσε πως «με σόκαρε και με στεναχώρησε που δέχτηκα κακή συμπεριφορά μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου.

Έβλεπα τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μου έδιναν δύναμη.

Και είπα ότι αφού έχω κι εγώ το βήμα, όχι το δικό τους γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία και είναι πολύ μεγαλύτερα ονόματα από μένα, αλλά είπα ότι αν αυτοί μπορούν να επηρεάσουν δέκα άτομα, θέλω να βγω κι εγώ και να μπορώ  να επηρεάσω έναν άνθρωπο, άμα είναι αυτό εφικτό».

«Ο λόγος που έχω κρατήσει βαμμένα τα νύχια μου είναι για να περάσω το μήνυμά μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις