Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλίας Βαλάσης: Ήταν πολύ διαφορετικό το Survivor, ο απόλυτος υποσιτισμός

Ηλίας Βαλάσης: Ήταν πολύ διαφορετικό το Survivor, ο απόλυτος υποσιτισμός

“Κάναμε κακό στο σώμα μας, παρανοείς. Δεν τρώγαμε τίποτα¨ παραδέχθηκε ο Ηλίας Βαλάσης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Βαλάσης στη Μαρία Μπακοδήμου, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “Γειά σου” στον ΣΚΑΪ, όπου και μίλησε για τη συμμετοχή στο Survivor το 2003, η οποία του στέρησε τη θέση του στο Πολεμικό Ναυτικό.

«Όταν τελείωσε το Survivor έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό. Εξαιτίας του ότι πήγα σε ένα ριάλιτι το Ναυτικό θεώρησε ότι επειδή τότε πως είπε ο Γρηγόρης (Αρναούτογλου) γινόταν χαμός δεν υπήρχαν social media υπήρχαν εφημερίδες και όλα αυτά τα οποία είχαν συνέχεια πρωτοσέλιδα το πρόσωπο μου» δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

«Αυτό που θέλω να σου πω είναι το εξής, γινόταν ένας χαμός στις εφημερίδες για πολύ καιρό. Χρόνια μετά, με παρουσίασαν και στη «Φάρμα» και το αναζωπύρωσαν».

«Kι αυτό όλο αυτό το πράγμα λοιπόν κορυφώθηκε τόσο πολύ στην συνείδηση των ανθρώπων.

Αυτό δεν έφυγε και φαντάσου ότι ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά το πρώτο Survivor, ο κόσμος ακόμη για τις 50 εκείνες μέρες που εγώ πήγα σ’ αυτό το παιχνίδι ακόμα με συνδυάζω με αυτό ένα μήνυμα ας πούμε 12 χρόνια στο θέατρο και ακόμα ο κόσμος δεν έχει συνδυάσει» σημειώνει ο Ηλίας Βαλάσης.

«Ήταν πολύ διαφορετικό το Survivor τότε. Μπήκα 105 κιλά και βγήκα 73 σε 50 μέρες. Ήταν ο απόλυτος υποσιτισμός.

Κάναμε κακό στο σώμα μας, παρανοείς. Δεν τρώγαμε τίποτα. Στο τωρινό τρώνε συνέχεια, δεν το βλέπεις;» τόνισε αμέσως μετά ο Ηλίας Βαλάσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις