Media

Ιωάννα Τούνη: Είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη κι απάντησε για το αν συμβαίνει κάτι μεταξύ της ίδιας και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Που με βρήκατε; Δεν το ήξερα ότι στην Αθήνα έχει παντού κάμερες, στην Θεσσαλονίκη τον πίνουμε τον καφέ μας. Είμαι σούπερ. Νέο σπίτι μετά από πολλές μετακομίσεις, είναι εννιά σίγουρα. Έχω κουραστεί κι έχω κουράσει» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στο καινούριο σπίτι είμαι εγώ κι η πάρτη μου για την ώρα και βλέπουμε. Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Άγιος έρωτας: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Παύλο την απιστία της Σοφίας με τον Τάσο
Ο Νικόλαος προαναγγέλλει την απουσία του από το σχολείο, αλλά ανησυχεί όταν μαθαίνει πως η Δέσποινα έχει φροντίσει να αναπληρώσει μέρος του μαθήματος των θρησκευτικών με καλλιτεχνικές δραστηριότητες
Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Παπανικολάου