Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηρεμία από χθες αλλά ανησυχία για αύριο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Ηρεμία από χθες αλλά ανησυχία για αύριο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Συσκέψεις σε ALPHA και MEGA εξαιτίας… της Πέγκυς Ζήνα

 Καμία ανατροπή δεν υπήρξε στο ραβασάκι της AGB για τις μετρήσεις τηλεθέασης της Τετάρτης 7 Απριλίου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η σειρά κατάταξης ήταν η συνηθισμένη και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό με αποτέλεσμα να υπάρξει ηρεμία. Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20,9%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 16,2%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,4%

 

Μπορεί το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου να προηγήθηκε όπως συνηθίζεται στο γενικό σύνολο αλλά όπως είπαμε, καμία ανατροπή δεν υπήρξε ούτε στο νεανικό κοινό, αφού η εκπομπή της Μενεγάκη βρέθηκε όπως τις περισσότερες μέρες, στην κορυφή της κατάταξης. Έτσι, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 22,9%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,6%

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15%

 

Ωστόσο, μπορεί για χθες να υπήρξε ηρεμία αλλά μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Καραμέρος-Χαριτάτος έχουν αύριο Παρασκευή αλλά και τη Δευτέρα καλεσμένη στην εκπομπή τους την Πέγκυ Ζήνα, στα αντίπαλα στρατόπεδα (ALPHA και MEGA) άρχισαν να τρέχουν! Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια στην πολύωρη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 μιλά για όλα: για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, για το πότε θα κάνει παιδί μέχρι και το τι πιστεύει για την απιστία. 

Επίσης, οι δύο παρουσιαστές την ρωτάνε ακόμα και αν θα παρουσίαζε ποτέ τηλεοπτική εκπομπή αλλά και τι παρακολουθεί στην τηλεόραση. Αν και η Ζήνα δεν συνηθίζει να μιλά για τα προσωπικά της, φαίνεται ότι η «ανάκριση» που της έκαναν οι Καραμέρος – Χαριτάτος έβγαλε πολλές ειδήσεις και γι’ αυτό θα προβληθεί σε δύο μέρες. Κάτι που, όπως αναφέραμε, δεν χάρηκαν στα απέναντι στρατόπεδα που μόλις πληροφορήθηκαν για τη συνέντευξη αποφάσισαν να… αντεπιτεθούν. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτήν την ώρα και στον ALPHA αλλά και στο MEGA αλλάζουν σκαλέτες –όπως λέγεται η ροή και η θεματολογία των εκπομπών- προκειμένου να μην παραδοθούν… άνευ θεμάτων στην εκπομπή του ΑΝΤ1. 

 

Τέλος, όπως κάθε μέρα, αξίζει να αναφερθούμε και στις ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Εκτός από τη συνηθισμένη σειρά κατάταξης, όπου το ALTER προηγείται έναντι των άλλων, αξιοσημείωτη είναι η πτώση της εκπομπής της ΝΕΤ που απειλήθηκε χθες από την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή της Τσαπανίδου δεν ανέβηκε από τα συνηθισμένα νούμερα τηλεθέασης αλλά παρέμεινε σταθερή ενώ η εκπομπή της Σαράφογλου έπεσε αρκετά σε σημείο οι δύο εκπομπές να βρεθούν πολύ κοντά η μία στην άλλη. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 8,9%

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 5,6%

 

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5,2%

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε