Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ισοβαθμία Παπαδάκη με Καμπουράκη – Οικονομέα

Ισοβαθμία Παπαδάκη με Καμπουράκη – Οικονομέα

Ανησυχία σε ALTER, ALPHA και ΣΚΑΪ

Η σκληρή μάχη της τηλεθέασης συνεχίζεται και οι «πρωταγωνιστές» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης δεν πρόκειται να βρουν ησυχία ούτε τη Μεγάλη Βδομάδα. Χθες, Μεγάλη Δευτέρα υπήρξε ισοβαθμία στην κορυφή της κατάταξης αφού οι εκπομπές του ΑΝΤ1 και MEGA σημείωσαν τον ίδιο μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο πληθυσμού. Και από κει και κάτω… ηρεμία! Ή μάλλον… ανησυχία αφού οι υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης… στριμώχτηκαν σε πολύ πιο χαμηλά νούμερα. Αξιοσημείωτη η πτώση του Αυτιά και η άνοδος (έστω και μικρή) των Λυριτζή-Οικονόμου. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 20,3%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 20,3%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 13,5%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,7%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 8%

Καμία αλλαγή δεν επήλθε και στη σειρά κατάταξης των εκπομπών που ξεκινούν νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Την κορυφή κατέκτησε το δίδυμο της ΝΕΤ, Μπιζόγλη-Αρβανίτης, αφήνοντας μεν τους ανταγωνιστές του αυτήν την ώρα πολύ πίσω αλλά όταν εισέρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο και οι υπόλοιπες εκπομπές χάνει αρκετά ποσοστά τηλεθέασης. Ακόμα και σε αυτήν την ώρα όμως, το δίδυμο του ΣΚΑΪ πλησίασε αρκετά τον Αυτιά, κάτι που έχει ανησυχήσει αρκετούς… κατοίκους του ALTER! Βέβαια και τα στελέχη του ΣΚΑΪ συνεχίζουν να ανησυχούν από τη μόνιμα χαμηλή τηλεθέαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 26,4%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 15,7%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 14,8%

Στις infotainment εκπομπές το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο αφού η εκπομπή της Μελέτη διατηρεί την πρωτιά, με μεγάλη διαφορά από την αντίστοιχη εκπομπή του ALPHA! Οι τηλεθεάσεις λοιπόν στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 14,4% και στο νεανικό κοινό 25,1%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 5,9% και στο νεανικό κοινό 7,4%

Όπως είναι λογικό, ανησυχία επικρατεί και στον ALPHA αφού βλέπουν την πρωινή εκπομπή τους να μην μπορεί να σηκώσει… νούμερα τηλεθέασης και να έχει κυλήσει πάλι σε μονοψήφιους μέσους όρους ακόμα και στο νεανικό κοινό. Και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι αποφάσεις, έχουν παρθεί! Αλλά θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε