Media

Καλλιρρόη Μυριαγκού και Αναστασία απόψε καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show»

Η γνωστή ηθοποιός και η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάνε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα

Στην πολυθρόνα της εκπομπής «The 2Night Show», με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναμένεται να κάτσει απόψε, Δευτέρα 02 Ιουνίου, στις 24:00, η Αναστασία αλλά και η Καλλιρρόη Μυριαγκού που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Άγιος Έρωτας» του Alpha.

Απόψε, Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 24:00 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Καλλιρρόη Μυριαγκού, σε μία αποκλειστική συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Έρωτας», μιλάει για τον ρόλο της, για την πολυετή πορεία της στο σανίδι, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια. Στη συνέχεια, αναφέρεται στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη», που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Γιατί αρχικά δεν ήθελε να πάει στο δοκιμαστικό και πώς της άλλαξε γνώμη η Μαρία Λεκάκη; Θα ήταν θετική σε ένα πιθανό reunion της σειράς; Γιατί αρνήθηκε να κάνει διαφημιστικά;

Έπειτα, θυμάται τα παιδικά της χρόνια στη Χίο, τη ζωή της στο Μόντρεαλ, αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Συμβιβάστηκε ποτέ στη ζωή της; Γιατί επιλέγει να φεύγει όταν κάτι δεν της αρέσει, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;

The 2NightShow

Τέλος, μιλάει για τον επίσης ηθοποιό και αδερφό της, Αντώνη Μυριαγκό, ο οποίος θα υποδυθεί τον Καποδίστρια στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, αλλά και για την παράσταση «Σιωπή», όπου πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Τέχνης.



Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Αναστασία, η αγαπημένη τραγουδίστρια, που μέσα σε 3 χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες και το κοινό.

The 2NightShow

Έχει άγχος για τις εμφανίσεις της; Ποια είναι η μεγάλη της φοβία; Γιατί θεωρεί τις «Αμαρτίες» ως τη μεγαλύτερη της επιτυχία μέχρι στιγμής; Στη συνέχεια, αναφέρεται στην αγάπη και αποκαλύπτει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της.

Απολαμβάνει το φλερτ στις εμφανίσεις της; Πώς περνάει τη μέρα της μία 22χρόνη;

The 2NightShow

Τέλος, μιλάει για το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Σαν Όνειρο» και ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής τα καινούργια της τραγούδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
MasterChef 2025: Ο Παναγιώτης «Τίγρης» αποχώρησε από τον διαγωνισμό – Χριστιάνα και Μαίριλυν στην τελική εξάδα
Με την Μαίριλυν να συγκεντρώνει 36 βαθμούς και την Χριστιάνα να κάνει την ανατροπή, ο Παναγιώτης είχε το πιο αδύναμο πιάτο και τελικά τερμάτισε 7ος στον διαγωνισμό
Ο Παναγιώτης του MasterChef