Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμπουράκης κι Οικονομέας… εναντίον Παπαδάκη

Καμπουράκης κι Οικονομέας… εναντίον Παπαδάκη

Συνεχίζονται οι κόντρες στην πρωινή ενημερωτική ζώνη 

Ανακατάταξη είχαμε χθες, Πέμπτη 18 Μαρτίου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Οι Καμπουράκης -Οικονομέας αντεπιτέθηκαν και κατέκτησαν τελικά έστω και με μικρή διαφορά την πρώτη θέση της κατάταξης αφήνοντας στη δεύτερη τον Γιώργο Παπαδάκη. Τελικά φαίνεται ότι δεν θα βρουν ησυχία οι πρωταγωνιστές των εκπομπών αλλά θα συνεχίσουν να δίνουν ο καθένας τη δική του μάχη. Βέβαια, εκτός από την αλλαγή στις πρώτες δύο θέσεις, οι υπόλοιποι δεν έκαναν καμία έκπληξη! Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 22.8%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 21.5%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 16,6%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,5%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 7.3%

Αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι τρεις εκπομπές από τις 6 έως τις 7 το πρωί όπου εκεί και πάλι την κορυφή κατέκτησε το δίδυμο της ΝΕΤ Μπιζόγλη-Αρβανίτης με μικρή διαφορά από τον Γιώργο Αυτιά και με τεράστια από τους Λυριτζή-Οικονόμου! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 22.3%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 19.1%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 9.6%

Στην απέναντι μάχη, αυτή των infotainment εκπομπών, δεν υπήρξε καμία αλλαγή! Οι τηλεθεάσεις λοιπόν στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 14.4% και στο νεανικό κοινό 26.7%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6.7% και στο νεανικό κοινό 12,5%

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε