Media

Κατερίνα Καινούργιου: Αγχώθηκα περισσότερο από άλλες χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ

Για το πως έζησε τις ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» η Κατερίνα Καινούργιου.

Καθώς η εκπομπή ξεκίνησε ενώ ήταν σε εξέλιξη η καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, δεν έκρυψε ότι είχε αγχωθεί. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Κατερίνα Καινούργιου, το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε.

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Πριν κοιμηθώ μπαίνω και διαβάζω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα και σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως είπε το καλοκαίρι σκεφτόταν πως αν ήταν στον αέρα θα ήθελε να ακούσει την άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ μίλησε και για νέα πρόσωπα της εκπομπής της.

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε.

 

Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται» σημείωσε επίσης η παρουσιάστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας