Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για το γεύμα στο μαγαζί του πρώην της: Θα τρώω όπου θέλω

Κατερίνα Καινούργιου για το γεύμα στο μαγαζί του πρώην της: Θα τρώω όπου θέλω

Τα… σχολιανά της άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου επειδή τόλμησε (!) να πάει για φαγητό στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη!

Το τι άκουσε στα social media για αυτή της την απόφαση, το αποκάλυψε η ίδια. Και σε όλους όσους την «έκραξαν», η Κατερίνα Καινούργιου το ξεκαθάρισε: θα πηγαίνει και τα τρώει όπου θέλει!

Η… αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου έγινε ενώ στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα (13.02.2024) σχολίαζαν τα σχόλια σε βάρος της Αθηνάς Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Έτσι, η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε και η ίδια στο instagram γιατί πήγε στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social.

Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ.

Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς.

“Πήγαινε παρακάλεσέ τον”, “Είναι ντροπή σου”, “Παρακάλα να σε παντρευτεί”, “Είσαι για κλάματα”, “Ξεκόλλα επιτέλους”. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

   

Και ξέσπασε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι.

Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι».

Media Τελευταίες ειδήσεις