Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μου είχαν προτείνει να κάνω γυμνή φωτογράφιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μου είχαν προτείνει να κάνω γυμνή φωτογράφιση
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Η άγνωστη πρόταση που αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε στην κάμερα του Break την πρόταση που δέχθηκε στο παρελθόν για γυμνή φωτογράφιση, την πιο προκλητική την οποία μετάνιωσε αλλά και το photoshop!

“Σου έχουν προτείνει κάποιο κόνσεπτ σε φωτογράφιση που το απέρριψες χωρίς δεύτερη σκέψη;” ρώτησε αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ για να απαντήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη πως “ναι! Κόνσεπτ…

Ήταν παλιά, όταν μου είχαν προτείνει από γνωστό περιοδικό με γυμνές φωτογραφίσεις”.

“Ένα άλλο κόνσεπτ φωτογράφισης, που το έκανα, το μετάνιωσα κατά τη διάρκεια. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και όταν βρέθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση, που ήταν ενός πολύ γνωστού περιοδικού και χρειαζόταν να είναι λίγο πιο προκλητικό από όσο εγώ άντεχα, ζορίστηκα πολύ και ζόρισα και την φωτογράφο.

Αφού βρισκόμαστε τώρα και συζητάμε ακόμα για αυτό το περιστατικό. Γιατί δεν ήμουν έτοιμη να εκτεθώ τόσο πολύ σε μια πιο προκλητική φωτογράφιση και είχα ταλαιπωρηθεί”.

“Πολλές φορές μου έχουν κάνει υπερβολικό photoshop. Και λες: γιατί τόσο πολύ; τόσο χάλια είμαι;” δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Παπουτσάκη το μεσημέρι της Κυριακής.

Media Τελευταίες ειδήσεις