Media

Κάτια Δανδουλάκη για Δροσάκη – Μπουρδούμη: Δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ό,τι θέλουν

“Έχουμε περάσει όλοι και πολύ εύκολα επάνω στην σκηνή και πολύ δύσκολα και πολύ δυσάρεστα και πολύ ευχάριστα” ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

Την πρώτη αντίδραση της Κάτιας Δανδουλάκη για τον χωρισμό της Λένας Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι. Η καταξιωμένη ηθοποιός επέλεξε να μην κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο.

“Δεν μιλάω για αυτά, δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ό,τι θέλουν και να είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά. Στηρίζω πάντα όσους αγαπώ κι αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Δεν έχω να πω κάτι και να κρίνω κάποιον” σχολίασε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

“Δεν θα σας πω τίποτα γιατί δεν κρίνω κανέναν και δεν λέω τι κάνω, μονάχα αυτό που κάνω εδώ. Δεν είναι της ώρας να το πούμε. Έχουμε περάσει όλοι και πολύ εύκολα επάνω στην σκηνή και πολύ δύσκολα και πολύ δυσάρεστα και πολύ ευχάριστα” πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Είσαι ξεχωριστός»
Μια τρυφερή selfie με την Κατερίνα Καινούργιου από τις διακοπές τους στην Πάρο μοιράστηκε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής
10