Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κωμική σειρά από τη ΝΕΡΙΤ… για τη διατροφή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στις διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές επικεντρώνεται η καινούργια σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλει η ΝΕΡΙΤ. Ναι, καλά διαβάσατε: πρόκειται για σειρά, καθώς δεν πρόκειται για μία εκπομπή λόγου με καλεσμένους, αλλά με σενάριο και πρωταγωνιστές τρεις συγκατοίκους με εντελώς διαφορετικές απόψεις για τη διατροφή.

Οι τρεις αυτοί ήρωες λοιπόν και η καθημερινότητά τους αποτυπώνεται στην καινούργια σειρά με τίτλο “Ένα μήλο την ημέρα” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 16:15. Οι τρεις συγκάτοικοι έχουν διαφορετικές διατροφικές συνήθειες με τον θεσσαλονικιό Θοδωρή Αντωνιάδη να τρώει τα πάντα, χωρίς ενοχές και χωρίς να βάζει γραμμάριο, ενώ επιπροσθέτως βαριέται τη γυμναστική, Η αθηναία Αγγελίνα Παρασκευαΐδη είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της άσκησης, ενώ η κρητικιά Ιωάννα Πιατά είναι λάτρης της μεσογειακής κουζίνας και βρίσκεται κάπου ανάμεσα, καθώς συχνά επηρεάζεται από την Αγγελίνα, είναι όμως, πάντα επιρρεπής στις μικρές «αμαρτίες». Και εκεί επεμβαίνει ο Μιχάλης Μητρούσης που ως από μηχανής… διατροφολόγος έρχεται να αποκαταστήσει τη διατροφική ισορροπία, επισημαίνοντας σωστά και λάθη που κάνουμε στη διατροφή μας.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο λοιπόν θα δίνεται αφορμή για σκέψη γύρω από τη σχέση μας με το φαγητό, όπως αν μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει τρώγοντας μόνο φαστ φουντ, αν είναι η μεσογειακή διατροφή η καλύτερη συνταγή υγείας κι ευζωίας, ποια είναι η πιο έξυπνη μέθοδος αποτοξίνωσης και ευεξίας και αν τελικά ισχύει αυτό που λένε οι γιαγιάδες μας, πως «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα»;

Η καινούργια σειρά “Ένα μήλο την ημέρα” θα προσπαθήσει με την προβολή της να δώσει διαφορετικές προτάσεις για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, αλλάζοντας τη διατροφή μας και βάζοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Κωστής Ζαφειράκης, ενώ την έρευνα και τη δημοσιογραφική επιμέλεια κάνει η Στέλλα Παναγιωτοπούλου. Από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν θα δούμε αν το “Ένα μήλο την ημέρα” κάνει καλό και στη ΝΕΡΙΤ συγκεντρώνοντας τους τηλεθεατές στη συχνότητά της, ή θα πέσει… δυσκολοχώνευτη στους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε