Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Aν δε σας αρέσει το Survivor, μην μου το παίζετε καθόλου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Aν δε σας αρέσει το Survivor, μην μου το παίζετε καθόλου

“Πληρωμένη” απάντηση έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Δημήτρη Παπανώτα.

Στα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για το Survivor, σύμφωνα με τα οποία και δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν το ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση, θέλησε να απαντήσει αιχμηρότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το πρωινό του MEGΑ. 

«Δεν είμαι ο δικηγόρος του παιχνιδιού, αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο Παπανώτας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο και είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Τι περίμενε; Πού να στηριχτεί ένα ριάλιτι; Στον κανιβαλισμό, στις πείνες και λοιπά.

Αν δεν υπάρχει το έπαθλο του φαγητού, ποιο το νόημα να παίξεις στα αγωνίσματα;» τόνισε αρχικά ο personal trainer.

«Μου κάνει εντύπωση που ο Παπανώτας το βλέπει τόσο τραγικό. Παιδιά λέγεται Survivor και η επιβίωση συνεπάγεται κακουχία. Τώρα να δούμε πώς θα γίνει το concept;».

«Σε καμία περίπτωση δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι προσβάλλεται η προσωπικότητά μου. Εγώ εθελοντικά πήγα και το είδα σαν challenge. Δεν νομίζω ότι υποβαθμίζει καμία ανθρώπινη προσωπικότητα. Είναι στο χέρι σου το πως θα χειριστείς το παιχνίδι.

 

Από την άλλη μου κάνει εντύπωση για τον Δημήτρη Παπανώτα γιατί αν υποβαθμίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα, για ποιον λόγο το παίζουν στην εκπομπή; Αν δε σας αρέσει, μην μου το παίζετε καθόλου» υπογράμμισε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις