Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψει κάποιος για να έχει γνώμη για τους ανθρώπους της τηλεόρασης;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψει κάποιος για να έχει γνώμη για τους ανθρώπους της τηλεόρασης;

“Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε; Δημοκρατία δεν έχουμε; ” αναρωτιέται, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με αφορμή τη συνεργασία με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” και την Δήμητρα Τσαούση εκφράζοντας την προσωπική του άποψή για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. 

«Μόνο από την εκπομπή του Τσουρού ειπώθηκαν πράγματα; Από όλες τις εκπομπές ειπώθηκαν. Αν έχω το δικαίωμα της άποψης και της γνώμης; Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάζω; Δεν κατάλαβα. Τ

ηλεθεατής είμαι. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο θα πρέπει να συζητάμε αν θα πρέπει να έχω γνώμη ή όχι. Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψει κάποιος για να έχει γνώμη για τους ανθρώπους της τηλεόρασης; Είναι πολύ αστείο» τόνισε αρχικά ο γοητευτικός personal trainer.

«Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν λογικό που με υποστήριξε. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε; Δημοκρατία δεν έχουμε; Ο καθένας θα λέει ό,τι, όπου και όποτε θέλει είτε είναι τηλεόραση είτε Instagram»..

«Δεν ασχολήθηκα με κανένα από την εκπομπή σας και ήταν από τις λίγες που ασχολήθηκαν μαζί μου για τον λόγο που βγήκα και τα είπα.

Δεν είπανε τίποτα οι εκπομπές που ασχολήθηκα και λένε οι εκπομπές που δεν ασχολήθηκα;» δήλωσε, τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις