Media

Κώστας Τσουρός για Δανάη Μπάρκα: Δεν με σοκάρει τίποτα στην τηλεόραση, δεν είναι ότι το άκουσα και ξαφνιάστηκα

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega

«Για να το λέει ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί κάτι να ξέρει», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος απάντησε και για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη».

«Στο μυαλό μου είναι όλοι οι συνάδελφοι της εκπομπής, όπου καλούνται να διαχειριστούν στο τέλος της εβδομάδας να διαχειριστούν το μέλλον τους, γιατί ξέρετε δεν είναι εύκολο να μένεις ξαφνικά χωρίς δουλειά. Δεν ξέρω ούτε για ποιον λόγο έγινε, ούτε τι ειπώθηκε στην Δανάη, ούτε στην ομάδα. Δεν με σοκάρει τίποτα στην τηλεόραση. Δεν είναι ότι άκουσα για το τέλος της εκπομπής και ξαφνιάστηκα. Για να λέει ο Γιώργος Λιάγκας ότι κάτι μπορεί να έγινε μπορεί να ξέρει, εγώ δεν γνωρίζω», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Όταν ανακοινώνεται το κόψιμο μιας εκπομπής σίγουρα είναι και οικονομικός ο λόγος. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει με την εταιρεία παραγωγής. Πάντα παίζουν ρόλο τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν παίζουν ρόλο στο κόψιμο μιας εκπομπής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10