Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια

«Ήταν καταπληκτική η ίδια, ήταν καταπληκτικό το act. Συγκλονιστική»

Για την πρόκριση της Klavdia με την «Αστερομάτα» στον μεγάλο τελικό της Eurovision αλλά και για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το πρωί του Σαββάτου (17.05.25).

«Η εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ήταν καταπληκτική η ίδια, ήταν καταπληκτικό το act. Συγκλονιστική. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό που θα παρουσιάσει, θα αρέσει. Είχα μια αμφιβολία λόγω των επιτροπών που δεν ψηφίζουν στους ημιτελικούς αλλά το κορίτσι ήταν φοβερό» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου.

Για τα επαγγελματικά του βήματα σημείωσε πως «συζητάμε για την επόμενη χρονιά με το κανάλι και είμαστε κοντά σε κάτι καλό. Θα δούμε τι θα είναι ακριβώς. Τα τελευταία στάδια, καμιά φορά, μπορεί να είναι καθοριστικά οπότε είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Θα δούμε».

 

«Οι συζητήσεις μας αφορούν αρκετά πράγματα, θα δούμε. Συζητάμε αρκετά πράγματα αλλά λέει κυρίως το κανάλι τι θέλει πιο πολύ. Σε λίγες μέρες νομίζω πως θα ξέρουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Nova: 11 υποψηφιότητες στα «The Actor Awards 2026» για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!
Οι ταινίες «Hamnet» και «Marty Supreme» κέρδισαν από 3 υποψηφιότητες, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Bugonia», απέσπασε 2 υποψηφιότητες - Όλες θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema τη σεζόν 2026-2027
Nova