Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάουρα Νάργες: Έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα – Τι είπε για Λιάγκα και Σκορδά

Λάουρα Νάργες: Έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα – Τι είπε για Λιάγκα και Σκορδά

Κατάθεση ψυχής από τη Λάουρα Νάργες: «Έχω φάει πολύ πόλεμο. Μέσα από το Survivor ξεκίνησε έντονα αυτό το στόρι, α είναι χοντρή η Λάουρα».

Σε μία κατάθεση ψυχήες προχώρησε η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, Λάουρα Νάργες. Μίλησε για τα κιλά που έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα, και άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “το Πρωινό” και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε:

«Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη διατροφή και τη γυμναστική κάνω συντήρηση και γράμμωση.

Δεν ήταν σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλου που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Κάτι δεν πήγαινα καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο.

Έχω φάει πολύ πόλεμο. Μέσα από το Survivor ξεκίνησε έντονα αυτό το στόρι, α είναι χοντρή η Λάουρα. Φοράω medium στο παντελόνι.

Μου είχαν πει να χάσω κιλά γιατί είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις κιλά παραπάνω, γιατί να μην είσαι ξανθιά»;

Για την προσωπική της ζωή, η Λάουρα Νάργες είπε: «Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν 2,5 χρόνια. Είμαι 2,5 χρόνια μόνη μου. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι μόνη. Για 10-12 χρόνια ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας».

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, όταν συνεργαζόταν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Λάουρα Νάργες είπε: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία κουβέντα και με τη Φαίη και με τον Γιώργο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα αρχικά επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου.

Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό, αμέσως ταξίδεψα και μέσα σε πέντε ημέρες τον έχασα. Επομένως αυτή η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ στραβά, ήμουν σε έναν αυτόματο πιλότο, είχα και θέατρο τα βράδια… Ήμουν πολύ κουρασμένη και σωματικά και ψυχικά».

Media Τελευταίες ειδήσεις