Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Λευκή επιταγή» στην Ελένη Μενεγάκη

«Λευκή επιταγή» στην Ελένη Μενεγάκη

Έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στην εκπομπή της όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε θεματολογία. Την επόμενη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη βάζει… στοίχημα ακόμα και με τον εαυτό της να καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές, γνωρίζοντας ότι αν «αδειάσουν» κι άλλο τα νούμερα τηλεθέασης, τότε θα αδειάσουν και οι πάγκοι του… τηλεμάρκετίνγκ της!

Δεν είναι τυχαίο που η παρουσιάστρια έχει καθυστερήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και παραμένει στην Αθήνα βλέποντας πρόσωπα προκειμένου να αποφασίσει τους καινούργιους συνεργάτες της.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου σε αυτές τις συναντήσεις δεν είναι κανένα στέλεχος του ALPHA αφού η Ελένη τυγχάνει… ιδιαίτερης μεταχείρισης από τα στελέχη του σταθμού που την έχουν αφήσει να αποφασίσει μόνη της τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Βέβαια κι η ίδια γνωρίζει ότι η «λευκή επιταγή» που έχει από τη διοίκηση του σταθμού θα πρέπει να έχει αντίκρισμα την επόμενη σεζόν γιατί με την πτώση της τηλεθέασης της «Ελένη» υπάρχει και μείωση των διαφημιστικών εσόδων.

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι αυτή τη σεζόν και παρά το… πλούσιο τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή ο σταθμός δεν κέρδισε -αφού η αμοιβή της παραμένει σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα με αποτέλεσμα να κρατιέται με το ζόρι «μη ζημιογόνα»!- η Ελένη γνωρίζει ότι επιβάλλεται να αυξήσει τις τηλεθεάσεις, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα της εκπομπής και να μην της ζητηθεί «κούρεμα» αποδοχών.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μία από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει είναι να εντάξει στην «Ελένη» της και κοινωνικά θέματα τα οποία είναι αλήθεια πως προσεγγίζει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και ήταν αυτά που στο παρελθόν της ανέβασαν αρκετές φορές τα νούμερα τηλεθέασης. Στο ίδιο πλαίσιο των αλλαγών φαίνεται ότι η «Ελένη» θα είναι πιο πολύ… Ελένη, σκοπεύει δηλαδή να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και άποψη ακόμα και στα θέματα του life style στα οποία άφηνε τους άλλους να βγάλουν… το σχόλιο.

Έτσι λοιπόν την καινούργια σεζόν η «Ελένη» σκοπεύει να είναι… πραγματικά Ελένη όχι μόνο στον τίτλο αλλά και στη θεματολογία της με την παρουσιάστρια να σκοπεύει να… επιστρέψει τη «λευκή επιταγή» έχοντας αναγράψει πάνω της κάποιο νούμερο τηλεθέασης και να μην είναι… ακάλυπτη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε