Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαίρη Βιδάλη: Η αποκάλυψη που έκανε για την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου

Μαίρη Βιδάλη: Η αποκάλυψη που έκανε για την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου

Αυτόν τον ρόλο θα έκανε η Μαίρη Βιδάλη στην Λάμψη.

Στην Super Κατερίνα έδωσε συνέντευξη η Μαίρη Βιδάλη και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο αλλά και τον ρόλο που ποτέ δεν έκανε και τον υποδύθηκε εξαιρετικά άλλη ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Βιδάλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Καλημέρα Ζωή, πέρα από ένα σίριαλ, ήμασταν οικογένεια. Κάθε εβδομάδα τέσσερις ημέρες επί 12 ώρες.

Περισσότερο από οικογένεια. Με τον Γιώργο Βασιλείου παίζαμε το πρωί στο Καλημέρα Ζωή και το βράδυ στο θέατρο Καλουτά οπότε βλέπαμε πιο πολύ ο ένας τον άλλον παρά μας έβλεπαν στο σπίτι μας. 

Τι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που είναι τόσο νέοι να χάνονται και, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, από δική τους υπαιτιότητα. Κάπνιζε αφάνταστα. Ο Γιώργος έσβηνε το τσιγάρο την ώρα που έκλεινε την πόρτα για να κάνει τη σκηνή»

Όσον αφορά την απουσία λόγω υποχρεώσεων από το σπίτι τότε που τα παιδιά της ήταν μικρά, η Μαίρη Βιδάλη τόνισε πως «κάποια στιγμή χρειαζόταν στη σειρά ένα αγοράκι στην ηλικία του γιου μου που τότε ήταν 9 χρονών.

Τον πήρα και έπαιξε για τρία επεισόδια στο Καλημέρα ζωή ώσπου μου είπε, όχι μαμά άλλο είναι πολύ κουραστικό».

Έπίσης,, η Μαίρη Βιδάλη αποκάλυψε πως στην αρχή της είχε προταθεί ο ρόλος της Σάντρας στη «Λάμψη»!

«Στη δεύτερη φορά ήταν πολύ απλό! Ήθελε να παίξω την Σάντρα στη Λάμψη. Όταν με πήρε τηλέφωνο όμως είχα κλείσει ήδη με τον θίασο μου να πάω, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πάρλα, στον Καναδά. Και έτσι δεν έπαιξα την Σάντρα».

Media Τελευταίες ειδήσεις