Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Μαρία Ηλιάκη: Δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση για το Power of Love

Μαρία Ηλιάκη: Δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση για το Power of Love

“Δεν μου αρέσει να αφορίζω concept, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα να το κάνω” σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Power of Love και το πως θα έβλεπε την Κατερίνα Καραβάτου στον ρόλο της παρουσιάστριας.

“Που; Power of love; Δεν είναι αυτό που γίνεται στην Τουρκία; Αρχικά δεν γίνεται να πάω. Και θα αφήσω εδώ το παιδί που ξεκινά παιδικό σταθμό;

Όχι! Δεν ισχύει και δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Δεν μου αρέσει να αφορίζω concept, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Δεν έχω βάλει ποτέ τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση. Δεν τρελαίνομαι με το concept. Είναι κάτι διαφορετικό (σ.σ. από το σχολιαστικό που έκανα), αλλά δεν εννοούσα αυτό το διαφορετικό” είπε η Μαρία Ηλιάκη.

“Θα μπορούσα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή, ένα τηλεπαιχνίδι, μία εκπομπή συνεντεύξεων ή μόδας. Όχι, δεν νομίζω ότι το Power of Love θα ταίριαζε στην Κατερίνα Καραβάτου” ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις