Media

Μαρία Κορινθίου: Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης

«Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και είναι κρίμα, τη Δούκισσα την εκτιμώ», λέει η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε εγκαίνια γνωστού οδοντιατρείου. Η ηθοποιός απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού.

«Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι.

Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε επίσης: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα. Είναι κρίμα γενικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει. Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου