Media

Μαριλού Κατσαφάδου: Έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που θα είναι ο Γιώργος Ζυγούρης στις Σέρρες

«Η απώλεια του Πάνου Νάτση σαφώς δεν ξεπερνιέται»

«Όλοι καταλαβαίνουμε το φορτίο που κουβαλάει, παρόλα αυτά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά» εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Ο Γιώργος Ζυγούρης θα αντικαταστήσει τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση στον πρωταγωνιστικό ρόλο στις Σέρρες 2 του Γιώργου Καπουτζίδη. Η Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε στο Breakfast@star και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τον νέο πρωταγωνιστή.

«Είμαστε τις τελευταίες ετοιμασίες για να ξεκινήσουμε γυρίσματα. Γίνεται το όνειρό μας πραγματικότητα με τις Σέρρες 2. Κάναμε πρόβα και θα έχει πολλά guest. Θα έχει πολλές εκπλήξεις η σεζόν», είπε αρχικά η Μαριλού Κατσαφάδου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι ο Γιώργος Ζυγούρης γιατί μου βγάζει μία ποιότητα και καλλιτεχνικά και σαν άνθρωπος και θα έλεγα ότι νιώθω μία ασφάλεια. Είναι πάρα πολύ καλός.

Η απώλεια του Πάνου Νάτση είναι ένα κομμάτι που σαφώς δεν ξεπερνιέται, αλλά θεωρώ ότι παίζει πολύ ρόλο κι ο επαγγελματισμός του κι ο δικός μας κι από την πρώτη στιγμή που κάναμε κάστινγκ για να δούμε πως ταιριάζουμε, δέσαμε αμέσως.

   

Σαφώς έχουμε έναν σεβασμό απέναντι στην κατάσταση κι ο ίδιος ο Γιώργος. Καλείται να κάνει ένα ρόλο που του πηγαίνει πολύ. Όλοι καταλαβαίνουμε το φορτίο που κουβαλάει, παρόλα αυτά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά» εξομολογήθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου