Media

Μελίνα Ασλανίδου: «Πέρασα ωραία στο Voice γιατί ήταν μαγικό το παρεάκι»

«Συντονιστήκαμε η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά και η Αλεξανδρούπολη» είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

Για την περίοδο που βρέθηκε στο Voice μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη Κουινέλη μίλησε με τρυφερότητα η Μελίνα Ασλανίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στην εποχή που δούλευε με τους συναδέλφους της Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Μιχάλη Κουινέλη.

«Στο The Voice ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα έρθει σε επαφή με την τηλεόραση γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή φλέρταρα πάντα μαζί της. Πέρασα πολύ ωραία γιατί το παρεάκι ήταν μαγικό» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

«Ήταν όλα τα παιδιά τότε από την βόρεια Ελλάδα. Συντονιστήκαμε η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά και η Αλεξανδρούπολη και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γιατί είχαμε και πολύ ωραίες φωνές», πρόσθεσε.

«Έγινε για δυο χρόνια και ήταν top. Μετά κάναμε το X Factor μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ήταν κι εκεί ωραία η εμπειρία» είπε καταλήγοντας η τραγουδίστρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας